Blog

Dit is het blog van de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging. Hier vind je blog posts van leden die de lezer mee nemen in hun passies, hun grote en kleine uitdagingen, studiepret en werkhobbels, de mooie dingen en bijzondere momenten die op hun pad komen met een leverziekte. Ofwel herkenbare, inspirerende, ontroerende en grappige verhalen van leden en ouders van kinderen met een leverziekte.

Ook blogger worden voor de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging? Stuur dan een mail naar Karin Cramer.

"Ik ben nooit een held geweest in spreekwoorden en gezegdes. Dinsdag 2 mei jl. wist ik echter wel wat lachen als een boer met kiespijn betekende.”

"Heerlijk om thuis te komen en gewoon niets te moeten, te kunnen huilen als het nodig is en te genieten van de stilte en rust.”

"Ik heb eigenlijk nooit last van die overgang van de ‘ene tijd’ naar de ‘andere tijd’.”

"Wat dat betreft, is Prednison echt een rotmedicijn”

"Ik weet wat de termen ‘chronisch’ en ‘auto-immuun’ betekenen. Maar ondanks dat ik koppig volhoud dat ik niet in sprookjes geloof, geloof ik door mijn ervaring met de ‘pemphigus’ wel dat het chronische is weg te toveren met pillen.”

"Het is geen teken van zwakte om aan te geven dat je het even niet meer trekt. Eerder een teken van kracht.”

“Voak bu-j te bange”

"In de achtbaan"

"Als ik op nieuwjaarsdag gezond en wel op zou staan, dan had ik de overvolle periode met feestdagen, waar ik me behoorlijk druk over maakte, goed doorstaan.”

"Ik ben een sociaal dier en houd van gezelligheid. Ik spreek graag af met vrienden en de nodige hapjes en drankjes, maar nu staat mijn sociale leven al ruim driekwart jaar op een laag pitje.”

"Oud en Nieuw. Altijd dat moment dat iedereen zegt: “2017, dat wordt jouw jaar, Sas!” of “Alles wordt dit jaar vast beter!”.”

"Wat vertel je wel? Wat vertel je niet?"