Word lid

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV) is een actieve vereniging voor patiënten met een grote diversiteit aan leverziekten. Heb jij een leverziekte of heeft je kind een zeldzame leveraandoening? Vind je het belangrijk dat er een organisatie is voor mensen zoals jij? Word dan lid van de NLV!


Hoe meer leden de NLV heeft, hoe meer wij kunnen betekenen voor jou als leverpatiënt. Ofwel, hoe beter wij  jouw belangen kunnen behartigen bij overheid, zorginstanties, verzekeraars en andere belangrijke partijen in het zorgveld. Het zou daarom fantastisch zijn als je lid wordt!

Als lid profiteer je van de volgende voordelen:

  • onafhankelijke informatie en telefonische ondersteuning;
  • themabijeenkomsten en workshops met medewerking van experts;
  • mogelijkheden om ervaringen te delen met lotgenoten;
  • het magazine, NLVIsie en de nieuwsbrief (4x per jaar);
  • een aantal zorgverzekeraars vergoedt de contributie voor onze vereniging. (De NLV is lid van Patiëntenfederatie Nederland.)

Deel dit artikel:

Ja, ik word lid!

De contributie voor het eerste jaar van mijn lidmaatschap bedraagt € 20,00 bij betaling via automatische incasso (voor nieuwe leden verplicht). Het lidmaatschap van de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging kost na de introductie aanbieding € 32,50 per kalenderjaar. 

Met mijn aanmelding als lid geef ik de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging een doorlopende machtiging af tot het incasseren van de lidmaatschapsbijdrage van mijn bankrekening. Een afgeschreven bedrag kan ik desgewenst binnen 8 weken laten terugboeken. Het incassanten-ID van de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is: NL14ZZZ405352490000. Tevens verklaar ik akkoord te gaan met de privacyverklaring  d.d. 1 december 2020.

Opzeggen van het lidmaatschap dient uiterlijk 1 december van het lopende kalenderjaar te geschieden. U bent voor het lopende jaar nog contributieplichtig. U kunt opzeggen via uw persoonlijke pagina na inloggen op de website of door middel van e-mailbericht naar taairaterces.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl.

 

 


 


 


Beveiligingscode Beveiligingscode

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038

ANBI: 820220619

Volg ons op

Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is lid van: