Word lid

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV) is een actieve vereniging voor patiënten met een grote diversiteit aan leverziekten. Heb jij een leverziekte of heeft je kind een zeldzame leveraandoening? Vind je het belangrijk dat er een organisatie is voor mensen zoals jij? Word dan lid van de NLV!

Publiek in Amsterdam

Hoe meer leden de NLV heeft, hoe meer wij kunnen betekenen voor jou als leverpatiënt. Ofwel, hoe beter wij  jouw belangen kunnen behartigen bij overheid, zorginstanties, verzekeraars en andere belangrijke partijen in het zorgveld. Het zou daarom fantastisch zijn als je lid wordt!

Als lid profiteer je van de volgende voordelen:

• onafhankelijke informatie en telefonische ondersteuning;
  • themabijeenkomsten en workshops met medewerking van experts;
  • mogelijkheden om ervaringen te delen met lotgenoten;
  • het magazine, NLVIsie en de nieuwsbrief (4x per jaar);
  • een aantal zorgverzekeraars vergoedt de contributie voor onze vereniging.