gonda

Gonda, september 2019

Nu zit ik hier en heb ik mijn droombaan

Laat ik als eerste met het nieuws beginnen over mijn AIH. Ik heb controle gehad en die was weer goed. Ik hoef nu nog maar één keer per half jaar op controle.

 

Ook is er, voor het eerst sinds ik de diagnose kreeg, via een echo gekeken naar de fibrose en cirrose. Er is geen littekenweefsel bijgekomen de afgelopen tweeënhalf jaar. Het leek zelfs een beetje beter te gaan. Wel heb ik een beetje vet op de lever, omdat ik door de prednison flink wat kilo’s ben aangekomen, maar dat is nog geen probleem. De artsen zijn heel tevreden en ik dus ook.

 

Eind augustus heb ik mijn contract getekend. Twaalf uur als vertaler bij de afdeling Marketing & Communicatie van Universiteit Maastricht. Ik kan het eigenlijk bijna niet geloven. Vorig jaar rond deze tijd had ik niet veel puf om iets te doen. En nu zit ik hier en heb ik mijn droombaan. Als ik de AIH niet gekregen had, was ik niet voor mijn werk-fit traject bij mijn jobcoach terechtgekomen én niet op de universiteit. Waar een ziekte al niet goed voor kan zijn.

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 808313472

Volg ons op

 
 

De NLV is verbonden aan:

 

De NLV is lid van:

easl-classic
 
Logo eurordis
nvh-logo 2
 
logo-world-hepatitis-alliance-small2
ern-ern-rare-liver-logo
 
patientenfederatie-nederland-logo-thumb2

ESPGHAN