Zoeken

Terugkijken: Webinar LUMC Transplant Talks: “ik ga op reis en ik neem mee…

04 maart 2024  -  Algemeen
Het webinar van LUMC Transplant Talks: “Ik ga op reis en ik neem mee…” van 26 maart jl. is nu terug te kijken via deze link. U bent getransplanteerd en wilt graag weer op reis. Hoe bereid u zich daarop voor? Waar moet u allemaal rekening mee houden: wat kan wel en wat kan niet en wat zijn de risico’s? Meer informatie van het LUMC over reizen na transplantatie kunt u hier vinden.

Onderwerpen voor webinars gezocht

16 februari 2024  -  Algemeen
Er worden voor het voorjaar weer webinars gepland. Voor het najaar zijn we nog op zoek naar onderwerpen.Waar zouden jullie graag meer over willen horen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nlonder vermelding van: idee voor een webinar. Dan kijken wij of en hoe het in een webinar past. Alle ideeen zijn welkom! 

In de agenda!

16 februari 2024  -  Algemeen
12 oktober 2024 vindt het NLV ledencongres in het NBC congrescentrum in NieuwegeinEen aantal weken vantevoren ontvangen de leden uiteraard een persoonlijke uitnodiging. Het belooft een mooi gevarieerd programma te worden met als afsluiting afscheid van José Willemse die tot mei onze directeur is.Zij gaat met penisoen, na 10 jaar zich met hart en ziel voor de NLV te hebben ingezet.

Het gaat toch goed?

05 februari 2024  -  Algemeen
Op zaterdag 3 februari kwamen gezinnen met een kind met een leverziekte, samen met de onmisbare oppassen en genodigden bijeen in de Cacaofabriek in Helmond voor de lancering van de video 'Het gaat toch goed?'Wij hopen dat het ouders helpt om te laten zien wat zij meemaken en moeilijk kunnen uitleggen aan de mensen in hun omgeving.Het was een middag vol emoties en vooral grote trots. De NLV is ...

Oproep fotoshoot

30 november 2023  -  Algemeen
We zoeken mensen die willen meewerken aan een fotoshoot voor de NLVisie, social media en de website. We willen ons fotobestand weer opfrissen met nieuwe foto’s met onze achterban in de hoofdrol. Je mag alleen, met je partner, vriendinnen, huisdieren etc. De NLV wordt wel eigenaar van de foto’s, maar zal nooit je naam publiceren. We regelen dit uiteraard goed met je met een overeenkomst.   Pla...

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 808313472

Volg ons op

 
 

De NLV is verbonden aan:

 

De NLV is lid van:

easl-classic
 
Logo eurordis
nvh-logo 2
 
logo-world-hepatitis-alliance-small2
ern-ern-rare-liver-logo
 
patientenfederatie-nederland-logo-thumb2

ESPGHAN