Kom in beweging en start jouw actie!

Help mee het leven van leverpatiënten makkelijker te maken. De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV) zet zich onder meer in voor minder belastende diagnose- en monitoringstechnieken. Kom in actie voor de NLV, bijvoorbeeld met een zwemmarathon, een sponsorloop of de verkoop van zelfgebakken koekjes!

Cupcakes te koop! Opruiming!

Misschien ben je wel heel creatief, of handig in de keuken. Verkoop jouw zelfgemaakte sieraden, schilderijen of zelfgebakken cupcakes en doneer de opbrengst aan de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging.

Organiseer een 'yard sale' of koopjeshoek op Facebook met de spullen van je opgeruimde zolder en verkoop ze voor de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging. Denk aan oude kleding, speelgoed, cd's, films, boeken of dat ene tafeltje dat in hoekje staat te verstoffen. Voor jou zijn de spullen misschien niet meer bruikbaar, maar andere mensen kunnen er maar wat blij mee zijn.

Maak nu je eigen verkoopactiepagina aan op Geef.nl!

Mocht u meer inspiratie wensen voor het starten van een actie, neem dan contact met ons op!

Verzamel lege cartridges

Cartridges met geld

Heb je thuis of op het werk nog lege cartridges liggen of is je printerinkt bijna op? Gooi deze niet weg, want ze kunnen geld waard zijn! De vergoedingen voor je lege cartridges kun je heel makkelijk via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging.

De cartridges worden op milieuvriendelijke wijze gerecycled, zodat je direct bijdraagt aan een beter milieu. Hoe mooi is dat? 

Het opsturen van cartridges (zowel afkomstig van 123inkt.nl als van andere verkooppunten) kun je geheel gratis doen.

Zo werkt het:

1. Verzamel lege cartridges.
2. Controleer hier of jouw cartridges in aanmerking komen voor recycling.
3. Vul de recycle-aanvraag in en selecteer de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging voor de vergoeding van je cartridges.
4. Je stuurt jouw cartridges gratis naar 123inkt.nl.
5. Zij maken 100% van de vergoeding rechtstreeks over aan de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging.

Start nu met inzamelen!

Terug naar boven

Kom in beweging!

Onder de slogan ‘Lopen voor je Lever’ vraagt de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV) aandacht voor mensen die leven met een leveraandoening. Maar je kunt natuurlijk ook zwemmen, wandelen of fietsen voor je lever. Laat jouw (avond)vierdaagse, cityrun, zwembaantjes of fietsuitdaging sponsoren en doneer de opbrengst aan de NLV.

 

Hoe werkt het?

Maak een actiepagina aan op Geef.nl. Vertel in het kort wat je gaat doen en waarom je de uitdaging aan gaat. Deel vervolgens je actiepagina op jouw social media kanalen en met familie, vrienden en collega's. Vraag of ze je uitdaging ondersteunen met een donatie, groot of klein. Succes! 

Terug naar boven

Start direct je eigen actie met Geef.nl!

Deel dit artikel:

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038

ANBI: 820220619

Volg ons op

Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is lid van: