Gratis online theatervoorstelling voor risicogroepen coronavirus

Geplaatst op 09-06-2020  -  Categorie: Algemeen

Na maanden gesloten te zijn geweest, openen de theaters weer langzaam hun deuren. Hoewel dit voor veel publiek goed nieuws is, zullen sommige mensen zich te kwetsbaar of angstig voelen om daadwerkelijk de stap naar de theaterzaal te maken nu het virus nog onder ons is. Toneelgroep Maastricht wil deze mensen graag tegemoet komen met hun gratis online voorstelling en benaderde onder andere de NLV om haar leden op de hoogte te brengen van dit initiatief. Ze spelen hun voorstelling Brieven uit Genua live via Zoom. Het is gratis om daarbij te zijn. Zo kunnen ook mensen die zich kwetsbaar voelen live thuis van theatraal entertainment genieten.

Brieven uit Genua
Toneelgroep Maastricht speelt op de woensdagavonden om 20.00 uur de voorstelling Brieven uit Genua live voor maximaal 200 bezoekers via het online platform Zoom. Acteurs Servé Hermans en Michel Sluysmans, sopraan Lies Verholle en pianiste Elisabeth De Loore brengen de gelijknamige roman van huisschrijver Ilja Leonard Pfeijffer opnieuw -in aangepaste vorm- tot leven. De voorstelling, in regie van Michel Sluysmans, was te zien in het najaar van 2017 en werd enthousiast ontvangen door publiek en pers.

(Meer info over de voorstelling: https://www.toneelgroepmaastricht.nl/voorstelling/brieven_uit_genua_online).

Aanmelden
Toneelgroep Maastricht speelt de voorstelling nog op woensdag 10 juni, 17 juni en 24 juni. Publiek kan zich aanmelden door tickets te reserveren via deze link:

https://www.toneelgroepmaastricht.nl/voorstelling/brieven_uit_genua_online/speellijst


Deel dit artikel:

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 808313472

Volg ons op

 
 

De NLV is verbonden aan:

 

De NLV is lid van:

easl-classic
 
Logo eurordis
nvh-logo 2
 
logo-world-hepatitis-alliance-small2
ern-ern-rare-liver-logo
 
patientenfederatie-nederland-logo-thumb2

ESPGHAN