Maak kennis met onze bloggers!

Véronique

veronique

Mijn naam is Véronique. Toen ik 16 was leerde ik John kennen en het was liefde op het eerste gezicht. In 2019 zijn we 25 jaar getrouwd en samen hebben we drie kinderen; een jongen van 18, meisje van 16 en nog een jongen van 13. Met mijn blog wil ik heel graag mensen die in een vergelijkbare situatie zitten een hart onder de riem steken, oproepen om vooral positief te blijven en te genieten van de mooie dingen uit het leven. Veel dingen in het leven overkomen je, heb je niets over te zeggen dat het gebeurt, maar je hebt wel altijd een keuze in hoe je ermee om wilt gaan. 

Gonda

gonda

Mijn naam is Gonda en ik ben 36 jaar oud. Ik woon in Maastricht, samen met mijn vriend en drie katten. In november 2016 kreeg ik de diagnose auto immuun hepatitis. Dat zette mijn wereld op zijn kop. Daarnaast ben ik in therapie voor  PTSS en een angst- en ontwijkingsstoornis, waar ik ook open over wil zijn, omdat daar ook nog een stigma op rust.  Op dit moment ben ik volledig afgekeurd en zit ik in de WIA, maar ik ben wel bezig met een werk-fit traject om te kijken hoeveel ik nog aankan qua werk. Ik vind het erg leuk dat de NLV mij een kans geeft om een mensen een kijkje in mijn leven te geven.

Maaike

maaike-1

Ik ben Maaike, 37 jaar oud en ik woon en werk in Utrecht. Begin 2017 stond mijn leven opeens op z'n kop: mijn vader heeft levercirrose en -kanker, en is er geen behandeling mogelijk. Dat betekent helaas dat hij niet lang meer te leven heeft. Ik wil in het blog schrijven over de ups en downs, over de zware momenten en de momenten dat, tussen de donkere wolken door, het dagelijks leven gewoon doorgaat.

Rowna

Rowna profiel

Mijn naam is Rowna en ik ben 23 jaar oud. Voordat ik drie jaar geleden werd gediagnosticeerd met AIH en Levercirrose, was ik een zeer fanatieke paardensporter en volgde ik een opleiding bedrijfskunde. Mijn leven is behoorlijk op zijn kop komen te staan na de diagnose. Zo wacht ik nu al drie jaar op een nieuwe lever, ga ik niet meer naar school en is ook werken voor nu geen optie. Toch heeft mijn ziekte niet alleen negatieve gevolgen voor mij gehad. Ik heb mijn hele leuke vriend er mede door ontmoet, ik ben er een stuk wijzer van geworden en ik geniet veel meer van de kleine dingen in het leven. Het lijkt me erg leuk om de leden van de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging een kijkje te geven in mijn leven.

Saskia

Saskia van Bergen

Mijn naam is Saskia, ik ben 24 jaar en woon in het mooie Doetinchem. Ik heb al een studie afgerond, maar ben momenteel bezig met een deeltijdstudie PABO. Tijdens mijn studie, maar ook in het dagelijks leven ervaar ik veel hobbels en obstakels vanwege het feit dat ik auto immuun hepatitis (AIH) heb. De definitieve diagnose heb ik in januari 2012 gehad naar aanleiding van een punctie, maar waarschijnlijk speelde het al een poosje.  Een tijd geleden zag ik via Facebook een oproep voorbijkomen met de vraag naar bloggers. Na enige twijfel dacht ik: waarom ook niet?! 

Marije

Marije de boer

Mijn naam is Marije en ik ben 32 lentes jong en trotse moeder van een prachtige dochter van anderhalf jaar. We wonen met ons drietjes in de gezellige studentenstad Groningen, waar ik werk bij een reisorganisatie. Sinds augustus leef ik met de diagnose Auto Immuun Hepatitis en dit heeft behoorlijk impact op ons kersvers gezinnetje. Toch blijven we positief, ook al gaat dit met vallen en opstaan. Ik hoop met mijn blog posts inzicht te geven in de ziekte en een herkenning te zijn voor anderen met hopelijk vaak een positieve inslag!

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 808313472

Volg ons op

 
 

De NLV is verbonden aan:

 

De NLV is lid van:

easl-classic
 
Logo eurordis
nvh-logo 2
 
logo-world-hepatitis-alliance-small2
ern-ern-rare-liver-logo
 
patientenfederatie-nederland-logo-thumb2

ESPGHAN