TransplantERENdag zaterdag 9 juni

Geplaatst op 08-05-2018  -  Categorie: AIH

Op zaterdag 9 juni vindt de TransplantERENdag 2018 plaats. In de Grote Kerk en bij het Nationaal Donor Monument te Naarden wordt deze bijeenkomst elke twee jaar georganiseerd. Hier kunt u onder andere verhalen delen en andere betrokkenen ontmoeten.

Bij het monument en in deze kerk komen getransplanteerden en hun dierbaren, nabestaanden van donoren, donoren die bij leven gegeven hebben en andere betrokkenen bij elkaar voor een middag die in het teken staat van ‘terugkijken, eren, vooruitkijken en vieren’.

De TransplantERENdag wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Nationaal Donor Monument. Aanvang van het officiële programma is 14.30 uur. Bij interesse kunt u zich aanmelden via www.donormonument.nl. Op deze website vindt u ook meer informatie over de bijeenkomst.