Oproep fotoreportage

Geplaatst op 30-05-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur:  -  Bron:

De beeldbank van de leverpatiëntenvereniging bevat een aantal stockfoto's (niet exclusieve foto's verkocht door fotografen), enkele rechtenvrije beelden en wat oudere beelden. We zouden deze fotoverzameling graag uitbreiden. Daarom willen we na de zomer nieuwe foto's laten maken. Foto's van mensen, van mensen met hun huisdier, met hun hobby, foto's in de natuur of op een station, in de stad.

Voor deze fotoreportage zijn we op zoek naar leden en niet-leden die het leuk vinden om hieraan mee te werken en geen bewaar hebben tegen (anonieme) publicatie. Als dank ontvang je de foto's zelf ook.

Heb je interesse of wil je meer informatie, mail dan naar eitacinummoc.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl