Rowna profiel

Rowna, april 2018

Bikkel

"Het idee dat ik mijn hele leven een Wajong uitkering zal ontvangen heeft mij nooit echt getrokken. Het starten van een eigen onderneming daarentegen wel. Ik besloot mij dan ook eind vorig jaar aan te melden voor de selectieprocedure van de Bart de Graaff Foundation.

 

De Bart de Graaff Foundation is een stichting die enkele mensen (ook wel Bikkels genoemd) per jaar, met een beperking/ziekte, ondersteunt in het starten van hun eigen bedrijf. Toen ik het aanmeldformulier invulde, was ik ervan overtuigd dat ik uiteindelijk een e-mail zou ontvangen om mij te bedanken voor de aanmelding en mede te delen dat ik niet door was naar de volgende selectieronde. Dit liep allemaal even anders. Ik heb uiteindelijk alle selectierondes mogen doorlopen en na mijn presentatie, afgelopen januari bij BNN, kan ik nu zeggen dat ik één van de Bikkels van 2018 ben! 

Samen met mijn mentorbedrijf PostNL en de medewerkers van de Bart de Graaff Foundation, ga ik hard aan het werk met als doel dat ik dit jaar mijzelf een ondernemer mag noemen. In mijn komende blogs neem ik jullie graag mee in dit spannende proces. Een AIH/Levercirrose patiënt met al drie jaar een mooi plekje op de wachtlijst voor LTx die gaat proberen uit de Wajong te komen en voor zichzelf te beginnen. Dat moet toch wel wat inspiratie op gaan leveren... " 

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 808313472

Volg ons op

 
 

De NLV is verbonden aan:

 

De NLV is lid van:

easl-classic
 
Logo eurordis
nvh-logo 2
 
logo-world-hepatitis-alliance-small2
ern-ern-rare-liver-logo
 
patientenfederatie-nederland-logo-thumb2

ESPGHAN