16 oktober - Dag voor gezinnen

Zaterdag 16 oktober dag voor gezinnen met een jong kind (van 0 tot 12 jaar) met een leverziekte (en/of getransplanteerd) in het Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Lees meer

30 oktober NLV jubileum ledencongres

We hebben er lang over gesproken en geschreven: we gaan ervoor! De NLV viert haar 35-jarig bestaan met een jubileumcongres voor leden in de Reehorst te Ede. 

Lees verder

Eet mee voor de NLV

 

Doe mee met de actie Eet mee voor de NLV! Zo kunnen wij activiteiten realiseren, waar geen sponsoring voor gevonden kan worden. Lees hoe je mee kunt doen!

 

Nieuws

Bestuur NLV

Datum: 15 juni 2021
Categorie: Algemeen
Geachte leden van de NLV,  Afgelopen dinsdag, 8 juni jl., heeft de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaatsgevonden. Wij dragen de vereniging een warm hart toe. Toch heeft het bestuur van NLV in deze vergadering haar ...

GEZOCHT mensen met een niet-alcoholische leververvetting voor enquête

Datum: 10 juni 2021
Categorie: Algemeen
Leververvetting is een diagnose die steeds vaker gesteld wordt. Er is echter nog weinig bekend over hoe de aandoening het leven van patiënten beïnvloedt: welke klachten hebben mensen? Hoe denken mensen met leververvet...

Webinar Raku terugzien

Datum: 04 mei 2021
Categorie: Algemeen
Op 19 april 2021 organiseerde het Regionaal Academisch Kankercentrum Utrecht (RAKU) in samenwerking met de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging een webinar over kwaadaardige levertumoren. Was u niet in de gelegenheid...

 

Nederlandse Leverpatiënten Vereniging

De lever en leverziekten: de nlv weet er alles van!

Dertig jaar ervaring met de lever, leverziekten en patiënten: een bibliotheek aan informatie, een neus voor actualiteiten op het gebied van nationale en internationale ontwikkelingen betreffende wetenschappelijk onderzoek, medicatie of behandelmethoden en een huis vol ervaringen van leverpatiënten. Met die bagage zet de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging zich in voor mensen met een leverziekte door een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg in het algemeen en het zelfmanagement van de leverpatiënt in het bijzonder. 

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is een vereniging voor en dóór leden. Kennis en ervaringen van patiënten zijn cruciaal voor beleidsontwikkeling, onze dienstverlening en inbreng in het zorgtraject. Dus: doe mee en word lid! 

 

Nieuwsbrief aanmelden

Blijf altijd op de hoogte van:

  • Laatste ontwikkelingen
  • Behandelingen
  • Werk van de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging
  • Tips

Aanmelden

Nieuwsbrief aanmelden NLV
 

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 820220619

Volg ons op

Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is lid van: