Nieuws

Podcast: Door het Oog

Door het Oog is een serie podcasts over onderwerpen uit de wereld van de MDL.Hier de podcast over leververvetting en de bevinding dat als je zelfs nooit alcohol drinkt, de darmen alcohol aanmaken. Stijn Meijnikman is inmiddels cum laude op dit onderwerp gepromoveerd. José Willemse sprak over het stigma alcohol bij leverpatiënten en brak een lans voor mensen waarbij de alcohol wel een probleem i... Lees meer

Naar nieuwsoverzicht
 

Agenda

De NLV

2023 Activiteit
4 juni
zondag
Walk en Talk Groningen
Groningen
4 juni
zondag
Walk en Talk Overijssel
Overijssel
11 juni
zondag
Walk en Talk Nijmegen
Nijmegen
18 juni
zondag
Walk en Talk Utrecht
Utrecht
19 juni
maandag
Algemene Leden Vergadering NLV
7 september
donderdag
Webinar EMC: Gevoelens en zingeving
 
 

Dertig jaar ervaring met de lever, leverziekten en patiënten: een bibliotheek aan informatie, een neus voor actualiteiten op het gebied van nationale en internationale ontwikkelingen betreffende wetenschappelijk onderzoek, medicatie of behandelmethoden en een huis vol ervaringen van leverpatiënten. Met die bagage zet de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging zich in voor mensen met een leverziekte door een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg in het algemeen en het zelfmanagement van de leverpatiënt in het bijzonder. 

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is een vereniging voor en dóór leden. Kennis en ervaringen van patiënten zijn cruciaal voor beleidsontwikkeling, onze dienstverlening en inbreng in het zorgtraject. Dus: doe mee en word lid! 

 
 

Ervaringen

-

 

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 820220619

Volg ons op

Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is lid van: