Nieuws

Oproep fotoshoot

We zoeken mensen die willen meewerken aan een fotoshoot voor de NLVisie, social media en de website. We willen ons fotobestand weer opfrissen met nieuwe foto’s met onze achterban in de hoofdrol. Je mag alleen, met je partner, vriendinnen, huisdieren etc. De NLV wordt wel eigenaar van de foto’s, maar zal nooit je naam publiceren. We regelen dit uiteraard goed met je met een overeenkomst.   Pla... Lees meer

Naar nieuwsoverzicht
 

Agenda

De NLV

2023 Activiteit
3 december
zondag
Walk en Talk Groningen
Groningen
3 december
zondag
Walk en Talk Overijssel
Overijssel
10 december
zondag
Walk en Talk Nijmegen
Nijmegen
11 december
maandag
17:00 tot
18:00
Webinar LUMC Transplantatie Centrum Digitaal
17 december
zondag
Walk en Talk Utrecht
Utrecht
 
 

Dertig jaar ervaring met de lever, leverziekten en patiënten: een bibliotheek aan informatie, een neus voor actualiteiten op het gebied van nationale en internationale ontwikkelingen betreffende wetenschappelijk onderzoek, medicatie of behandelmethoden en een huis vol ervaringen van leverpatiënten. Met die bagage zet de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging zich in voor mensen met een leverziekte door een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg in het algemeen en het zelfmanagement van de leverpatiënt in het bijzonder. 

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is een vereniging voor en dóór leden. Kennis en ervaringen van patiënten zijn cruciaal voor beleidsontwikkeling, onze dienstverlening en inbreng in het zorgtraject. Dus: doe mee en word lid! 

 
 

Ervaringen

-

 

Contactgegevens

Van Boetzelaerlaan 24 J
3828 NS HOOGLAND
Tel: 085 - 27 34 988
E-mail: ofni.[antispam].@leverpatientenvereniging.nl
KvK: 40535249
Bank: NL 44 INGB 0000 361 038
ANBI: 820220619

Volg ons op

Nederlandse Leverpatiënten Vereniging is lid van: